13-03-2019

Woensdag 27 maart: Bereikbaarheidonderzoek Groot-Bijgaarden

Op basis van eerdere input, ideeën en opmerkingen ging het studiebureau aan de slag om een aantal scenario’s uit te tekenen voor het centrum van Groot-Bijgaarden. Het resultaat: 3 ontwikkelingsscenario’s die elk op hun eigen manier een antwoord kunnen bieden op vragen die leven in Groot-Bijgaarden. Elk van deze scenario’s bevat voorstellen over de parkeernood en de mobiliteitsafwikkeling, maar ook over de herinrichting van het dorpsplein en de straten eromheen.

De provincie Vlaams-Brabant en gemeente Dilbeek nodigen u daarom persoonlijk uit om in naam van uw organisatie of vanuit uw expertise deel te nemen aan de tweede klankbordgroep op 27 maart 2019 om 19u in de cafetaria van welzijnscampus Nieuwenbos, Bosstraat 84 in Dilbeek.

Het studiebureau presenteert de 3 scenario’s, met hun plus- en minpunten, en welk scenario de voorkeur van het college van burgemeester en schepenen wegdraagt. We horen dan graag van u wat u van deze scenario’s vindt, welke elementen u goed en minder goed vindt en welk scenario uw voorkeur wegdraagt. Ook horen we graag of bepaalde elementen nog te weinig aan bod komen en of er eventueel nog andere concrete ideeën zijn om het uiteindelijke plan nog sterker te maken.
De presentatie is dus géén vaststaand plan, maar veeleer een aantal mogelijke oplossingsrichtingen waarover u uw mening kan geven. De juiste keuze maken, dat is het doel van deze tweede klankbordgroep.

Graag uw deelname bevestigen voor 22 maart op dit e-mailadres: tom.debruyn@vlaamsbrabant.be